Ghiveci de legume

de Valclaudia in Mancaruri de post, 12 Mar 2016 | 7727 vizualizari

 

mancare de post

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa alba
  • 1 ceapa rosie
  • 15 cm praz
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei rosu
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 2 dovlecei
  • 1 conserva mica de mazare
  • 1 conserva mica de rosii decojite
  • sare si piper dupa gust
  • patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume:

Curatam cepa, o spalam si o sotam la foc iute in ulei de masline impreuna cu ardeiul taiat bucati si prazul rondele.

Adaugam dovleceii curatati de coaja, spalati si taiati cubulete.

Presaram sare si piper dupa gust, apoi acoperim cratita si lasam sa se gateasca mancarea la foc mediu 15 minute, pana se inmoaie cubuletele de dovlecel.

Adaugam mazarea scursa si clatita. rosiile conservate taiate bucati.

Lasam sa scada apa pana obtinem consistenta dorita, presaram patrunjel verde si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

ieri la 18:21

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu ciuperci, reteta simpla si delicioasa de post