Ghiveci de legume cu carne de pui

de Steffy in Pui, 26 Ian 2013 | 38332 vizualizari

 

O reteta simpla si rapida care te ameteste de placere datorita combinatiei de gusturi si culori.

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa mare
  • un punga legume mexicane congelate
  • 3 ciocanele si 2 aripioare pui
  • condimente pentru pui
  • foi dafin, piper, sare dupa gust
  • 5 linguri ulei
  • 300 ml apa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume cu carne de pui:

Se curata cartofii si morcovii si se taie felii, apoi se aseaza intr-o tava unsa cu putin ulei. Adaugam ceapa taiata julien, legumele mexicane, 2-3 foi de dafin, sare si piper dupa gust. Presaram uleiul si apoi amestecam toate componentele, iar la final adaugam apa.

Carnea de pui se condimenteaza si se aseaza in tava deasupra ghiveciului de legume.

Se tine la cuptor aproximativ 50 minute la foc mediu. Se roteste carnea de pui pentru a se face pe ambele parti.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Steffy 1

27.01.2013, 12:03

Va invit pe toate la masa

Valclaudia 1

07.01.2014, 17:48

ce culori!

ralu_ca 1

27.11.2014, 19:36

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]