Ghiveci de legume cu piept de pui afumat

de pity19 in Mancaruri de legume, 13 Oct 2014 | 4433 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 170 gr piept de pui afumat
  • 500 gr fasole verde la conserva
  • 200 gr ciuperci la conserva
  • 4 ardei verzi
  • 2 gogosari
  • 3 morcovi
  • 7 rosii mici
  • 2 linguri ulei
  • 15 masline negre fara samburi
  • 1 leg patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume cu piept de pui afumat:

  1. Clatim legumele proaspete ;
  2. Scobim ardeii si gogosarii de seminte ; Taiem cubulete ;
  3. Rosile le taiem cuburi ;
  4. Morcovii ii curatam de coaja ; Tocam marunt ;
  5. Maslinele le taiem fiecare in trei ;
  6. Intr-o cratita punem cele 2 linguri de ulei , adaugam legumele taiate si le calim putin ( cele proaspete , maslinele nu le punem )
  7. Turnam peste legume o cana cu apa cat sa le acopere ;
  8. Scurgem fasolea si ciupercile de zeama ;
  9. Tocam ciupercile marunt ;
  10. Cand morcovii sunt aproape fierti , turnam fasolea , ciupercile si maslinele ;
  11. Pieptul de pui il taiem feliute subtiri ;
  12. Adaugam pieptul peste legume ;
  13. Tocam patrunelul marunt si punem in cratita ;
  14. Lasam pana scade apa si condimentam dupa gust cu sare si piper ;
  15. Luam de pe foc si servim!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume cu piept de pui afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
"Lecso" - tocana ungureasca