Ghoriba (fursecuri Maroc)

de Miha in Dulciuri, 18 Mar 2010 | 9264 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 50 g unt
  • 40 ml ulei
  • 150 g zahar
  • esenta de vanilie
  • 350 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • zahar pudra pentru tavalit fursecurile
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghoriba (fursecuri Maroc):

Mixam ouale cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul, dupa care adaugam zaharul si mixam in continuare pana isi dubleaza volumul.

Untul il topim, apoi il amestecam cu uleiul si esenta de vanilie si  turnam peste crema de oua. Adaugam faina amestecata cu praful de copt si amestecam. Aluatul obtinut il dam la frigider 1 ora.

Formam bilute cam de marimea unei nuci, pe care le tavalim prin zahar din abundenta. Le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor la foc mediu in jur de 20 de minute.

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghoriba (fursecuri Maroc)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Michelle 1

23.03.2010, 21:20

Dana Cristea - pusikmea 1

25.03.2010, 12:06

le fac de paste, sunt frumoase rau, la cum arata sunt sigura k se topesc in gura

Dana Cristea - pusikmea 1

02.04.2010, 22:28

gata le-am facut, ink nu le-am gustat, doar duminik iti sp cum au iesit la gust k la aspect au iesit bn, te pup PASTE FERICIT!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert clatite americane cu fulgi de ovaz (de post)