Gogosari in otet

de La Ancuta in Muraturi, 19 Sep 2011 | 10952 vizualizari

 

Astazi revin cu o reteta din ciclul "conserve pentru iarna", gogosarii in otet.

 

INGREDIENTE

  • 5 kg gogosari
  • 1 kg zahar
  • 1 l otet
  • 4 linguri sare
  • hrean
  • boabe de piper
  • boabe de mustar
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari in otet:

Curatam gogosarul si il taiem sferturi.
Amestecam zaharul cu sarea si otetul si turnam peste gogosar. Lasam sa stea 5-6 ore, amestecand din cand in cand.

In borcanelele spalate si sterilizate punem ateva bucatele de hrean curatat iar apoi asezam bucatile de gogosar. Eu am pus si cateva buchetele de conopida.

Punem in fiecare borcan cateva boabe de piper si de mustar iar apoi umplem borcanele cu zeama in care au stat gogosarii.

Capsam borcanele si le depozitam in pivnita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari in otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 700 lei
1499.99 lei
799.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 220 lei
1099.99 lei
879.99 lei

COMENTARII (27)

La Ancuta 1

20.09.2011, 17:21

Ruxy mie reteta asta imi place cel mai mult. Nu sunt nici prea dulci, nici prea acri

La Ancuta 1

20.09.2011, 17:22

Diana n-am ce-i face: sunt cu zahar destul de mult

RuxyRux 1

20.09.2011, 17:55

Sunt sigura ca sunt perfecti...eu mai dulci ii tolerez insa mai acri sa nu-i vad

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]