Gratin de broccolli si porumb cu miez de lapte

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 28 Iul 2013 | 3756 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 broccolli
  • 1 conserva de porumb dulce
  • 2 portii/cutiute miez de lapte
  • 1 baton / tub crema de unt
  • 2 portii miez de lapte
  • 1 ardei rosu
  • 1 vanata
  • 3 rosii potrivite ca marime
  • 4 oua
  • sare si piper dupa gust
  • 100 gr. branza telemea

Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratin de broccolli si porumb cu miez de lapte:

Spalam legumele.

Punem intr-o oala mica cca 1 l apa la fiert cu putina sare, cand da in clocolt adaugam broccolii si il lasam sa fiarba la foc redus,acoperit cca 10 minute.

Vanata o curatam de coaja, taiem cubulete mici pulpa de vanata si o saram. O lasam la scurs intr-o strecuratoare.

Ungem o forma termorezistenta cu crema de unt.

Asezam bucatelele de vanata bine stoarse, apoi buchetelele de broccolli.

Defacem conserva de porumb, o strecuram si asezam boabele peste restul legumelor deja aranjate in forma.

Batem ouale cu putina sare si piper intr-un castronel, adaugam telemeaua data pe razatoare si amestecam. Impartim amestecul de oua si branza peste legume.

Feliem ardeii si rosiile. Miezul de lapte se taie rondele.

Le asezam de asemenea in forma, adaugam si crema de unt ramasa si dam la cuptor timp de 1 ora. (temperatura moderata, 170 grade)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratin de broccolli si porumb cu miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și cașcaval - Savoare și gust într-un preparat excelent

ieri la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

ieri la 15:50

Pâine împletită cu unt și lapte - Pufoasă și gustoasă

ieri la 09:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca de dovlecei