Guguluf din albusuri, cu zmeura

de Sim0na in Prajituri, 28 Aug 2013 | 3649 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g albusuri
  • 100 g faina
  • 100 g zahar
  • ½ plic praf de copt
  • 25 g unt moale
  • 1 fiola esenta de vanilie
  • zmeura
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf din albusuri, cu zmeura:

Albusurile le-am batut bine, adaugand treptat zaharul. Faina am amestecat-o cu praful de copt. Peste albusurile batute am adaugat untul moale, apoi faina in ploaie, amestecand cu o paleta de jos in sus. La final am pus esenta de vanilie si o parte din fructele de zmeura spalate si scurse.

Am uns cu ulei o forma de gugluf (diametru 15 cm), in care am turnat compozitia. Deasupra am pus zmeura din loc in loc, si am dat forma la cuptorul preincalzit pentru cca 15 minute.

Cand a fost gala am lasat sa se raceasca, apoi am rasturnat pe un platou. Se poate pudra cu zahar sau se poate glazura cu ciocolata topita. Noi l-am preferat simplu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf din albusuri, cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

MotanLaOale 1

29.08.2013, 11:05

Sim0na 1

29.08.2013, 11:39

Multumesc tuturor ptr aprecieri! Neaparat trebuie sa fac mai multe portii ptr a ajunge la toata lumea!

mamaieelena 1

29.08.2013, 15:09

bun,bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
GUGULUF DIN ALBUȘURI, CU CACAO, STAFIDE ȘI LĂMÂIE CONFIATĂ