Gulas de conopida

de Sidy in Mancaruri de legume, 13 Iul 2011 | 5153 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida
  • 2 linguri ulei
  • 1 ceapa si 2 cepe verzi
  • o rosie
  • 1/2 ardei
  • 1 lingurita boia
  • sare
  • piper
  • 1/2 lingurita zeama de lamaie
  • frunze patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas de conopida:

Conopida se curata de frunze, se spala si se rupe in buchetele ce se pun intr-un castron cu apa si zeama de lamaie.Se lasa aici 10 minute.
Ceapa se taie marunt si se caleste in putin ulei. Se adauga o rosie si  ardei gras taiat cubulete.Dupa ce s-au sotat , se adauga boiaua si putina apa. 

Punem conopida, sare si piper si se fierbe totul inabusit.
Pentru o culoare mai puternica se poate folosi pasta Gulas la tub.


Cand este gata fiarta se aseaza pe farfurie alaturi de o bucata de friptura.\

Conopida am servit-o cu pui cu smantana.

Pofta mare !

TIPS-URI

1

Cine doreste poate pune pe conopida, smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]