Hamsii

de pity19 in Peste, 9 Dec 2014 | 4815 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr hamsii
  • 6-7 linguri ulei de masline extra virgin
  • 8 linguri faina alba + 8 linguri malai
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hamsii:

Lasam pestele la dezghetat ;

Curatam de mate , daca este nevoie ;

Condimentam cu sare si piper ;

Punem o tigaie cu ulei de masline la incins ;

Dam pestii prin faina amestecata cu malai ;

Cand uleiul este incins , adaugam pestii ;

Lasam la rumenit bine , amestecand cu o spatula , din cand in cand ;

Scoatem si lasam pe un servet de hartie la scurs de ulei ;

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Am servit cu sos de iaurt cu usturoi si castravete !

Daca ti-a placut reteta noastra "Hamsii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Hamsii