Hrean pentru iarna

de Sidy in Conserve, 16 Mar 2012 | 29204 vizualizari

 

Cine a incercat vreodata sa rada o radacina de hrean stie ca aceasta se lasa cu lacrimi, deoarece se elibereaza uleiuri aromate, care ii dau gustul tipic. Hreanul proaspat ras da gust sosurilor, iar crema de hrean cu smantana se serveste la salate ,peste afumat si sunca.

 

INGREDIENTE

  • 2-3 radacini de hrean
  • 150 ml apa
  • 2 linguri otet
  • 1 lingurita zahar
  • 100 ml smantana(optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hrean pentru iarna:

Se curata hreanul, se rade fin( sau se da prin masina de tocat carnea) si se pune in borcane presat cu lingura.

Se pregateste o zeama din apa, otet si putin zahar, care se rastoarna in borcane peste hrean si se amesteca.

Cine doreste sa nu fie hreanul asa de puternic, in momentul servirii, adauga putina smintina.

Noua ne place foarte mult si cu carnati de casa afumat.

Pofta mare !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Hrean pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (15)

Sim0na 1

16.03.2012, 19:49

Foarte mult ne place! Voi salva reteta

jolygina 1

16.03.2012, 20:31

place

iry-gabriela 1

16.03.2012, 23:24

direct la favorite merge

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rosii uscate la soare