Hummus (pasta de naut)

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 16 Aug 2015 | 14511 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g boabe uscate de naut
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1/4 lingurita bicarbonat de sodiu
  • sare si piper dupa gust
  • sucul de la 1 lamaie
  • 60 ml ulei de masline
  • 3 linguri tahini (pasta de susan)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hummus (pasta de naut):

Clatim boabele de naut sub jet de apa rece, apoi le punem la hidratat in apa de seara pana dimineata.

Clatim din nou boabele, apoi le punem la fiert in apa cu sare si bicarbonat pana se zdrobesc boabele usor cu furculita.

Scurgem boabele, le clatim cu apa calduta (pentru a indeparta cojile pe cat posibil) si zdrobim apoi boabele cu un mixer vertical.

Adaugam uleiul de masline, cateii de usturoi, pasta de susan, zeama de la o lamaie.

Condimentam dupa gust (sare, piper) si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Hummus (pasta de naut)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Humus reteta