Iahnie de fasole

de Panacris in Mancaruri de post, 10 Iul 2012 | 4292 vizualizari

 

O mancarica traditionala simpla si gustoasa!:)

 

INGREDIENTE

  • fasole boabe 500 g.,
  • ceapa galbena 2 bucati,
  • morcovi 3 bucati,
  • sare iodata,
  • foaie de dafin 1 bucata,
  • cimbru,
  • rozmarin,
  • boia de ardei dulce.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole:

Fasolea se alege si se pune in apa rece, de seara pana dimineata. Se scurge de apa si se pune la fiert, in oala cu presiune, impreuna cu ceapa si morcovii, cca. 30 de minute, asezonata de sare, boia, cimbru, roamarin si foaia de dafin.

Se serveste simpla sau acompaniata de carnati afumati si neaparat muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole scazuta (de post)