Iahnie de fasole

de aalliinnaa07 in Mancaruri cu carne, 17 Oct 2013 | 4950 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g fasole boabe alba
  • 2 cepe
  • 2 morcovi mai mici
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 1 foaie de dafin
  • 1 carnat de casa
  • 100 g slanina afumata de casa
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole:

Fasolea trebuie pusa la inmuiat cu o seara inainte pentru a fierbe mai repede.Fierbem fasolea, cand este aproape fiarta adaugam foaia de dafin, cimbru si sare si mai lasam sa fiarba. Intr-o tigaie punem putin ulei si calim carnatii, slanina, ceapa tocata marunt si morcovii fierti taiati cubulete. Stingem cu pasta de rosii diluata cu 2 linguri de apa si lasam sa dea cateva clocote, apoi o turnam peste fasole, mai adaugam pasta de rosii daca este nevoie, sare, piper dupa gust si mai lasam sa dea cateva clocote si adaugam 1 lingura de faina amestecata cu apa sa se ingroase sosul.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mâncare de fasole boabe roșie Canadiană cu cârnați afumați