Icre de crap cu gris

de Lavinia in Aperitive / Garnituri, 21 Noi 2012 | 5628 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 130-150 g icre de crap(tinute in sare la frigider)
  • 170 ml ulei
  • 1 lingurita sare de lamaie
  • 3 linguri gris
  • 1 ceapa tocata marunt
  • 150 ml apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Icre de crap cu gris:

Se pune apa la fiert si cand a inceput sa clocoteasca se adauga grisul in ploaie amestecand continuu pana se ingroasa si se lasa sa se raceasca bine.

Se pune intr-un bol grisul racit ,icrele, sarea de lamaie si se mixeaza bine. Apoi se adauga uleiul treptat (ca la maioneza) si ceapa tocata marunt. Daca mai este nevoie mai adaugati sare.

Noi le-am servit cu paine prajita,castraveti si masline.

Daca ti-a placut reteta noastra "Icre de crap cu gris" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (21)

mihaelar63 1

22.11.2012, 14:28

Icrele preparate acasa sunt cele mai bune , fara conservanti si alte bidiganii

Lavinia 1

22.11.2012, 15:26

Asa este!Mie nu imi plac cele din comert deloc

Bya Ralu 1

28.11.2012, 23:28

bune!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:10

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]