Iepure dezosat cu gorgonzola dolce

de Bucataras in Mancaruri cu carne, 7 Mar 2012 | 5529 vizualizari

 

O reteta de Iepure cu gorgonzola delicioasa

 

INGREDIENTE

  •  Ingrediente:
  • Un iepure dezosat
  • 6 felii de bacon
  • 200g gorgonzola dolce IGOR
  • 2 pahare de vin alb
  • Sare
  • Hartie de pergament
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure dezosat cu gorgonzola dolce:

Carnea de iepure dezosat se imparte in sase parti egale.

Peste fiecare bucata de carne de iepure puneti cate o felie de bacon si cate o felie de gorgonzola dolce IGOR. Rulati –le si asezati-le intr-o tava de copt pe care a-ti acoperit-o cu hartie de pergament. Introduceti la cuptor si lasati-le aproximativ 25 de minute la 200°C, adaugand din cand in cand cate putin vin alb.

Taiati felii rulourile dupa ce s-au racit. Serviti-le pe un pat de salata proaspata, impreuna cu gorgonzola dolce IGOR.

Reteta de GIANLUCA CORRADINO / advertorial produse marca Igor 

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure dezosat cu gorgonzola dolce" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 500 lei
1799.99 lei
1299.99 lei

COMENTARII (12)

MIUTA 1

09.03.2012, 17:29

Foarte bun

mamaieelena 1

12.03.2012, 14:14

AnyCostescu 1

07.02.2013, 12:05

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]