Iepure inabusit cu usturoi

de vero_closca in Mancaruri cu carne, 7 Ian 2011 | 23064 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 iepure(care a stat minim 48 ore la marinat in vin rosu demisec,cu felii de morcov,ceapa ,usturoi,dafin,boabe de piper si mustar)
  • 2 capatani de usturoi
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 500ml supa de legume
  • 1 crenguta de cimbru
  • sare
  • piper
  • chilli maruntit(uscat)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure inabusit cu usturoi:

se pune iepurele sa se rumeneasca in ulei incins intr-un tuci sau o cratita cu fund gros.se stinge cu supa de legume si se lasa pe foc mic acoperit cu un capac pana se patrunde bine.usturoiul se curata,se zdrobeste si se freaca cu sare apoi se adauga peste iepure impreuna cu cimbrul si piper dupa gust.

se lasa pe foc inca 10 minute apoi se serveste presarat cu chilli,alaturi de mamaliguta si muraturi.

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure inabusit cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

ieri la 08:48

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

pe 06.12 la 09:12

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]