Iepure pe pat de legume

de lili2010 in Mancaruri cu carne, 24 Sep 2010 | 10919 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 iepure taiat in bucati
  • 2 morcovi
  • 4 cartofi mici
  • 200 g ciuperci
  • 2 rosii 
  • 2 esalote
  • 80g kaizer
  • sare,piper
  • cimbru sau ierburi de Provence
  • folie de aluminiu
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure pe pat de legume:

Se curata legumele (morcovii,cartofii,esalotele),se spala ciupercile si rosiile si se taie in lamele.

Se taie morcovii rondele si esalotele lamele,cartofii se taie in jumatati sau sferturi(depinde de marimea lor)

Kaizerul se taie marunt.

Pregatim pentru fiecare portie cate o folie de aluminiu si asezam pe fiecare:

un pat de ciuperci,unul de rondele de morcovi,unul de esalote,unul de rosii,bucatile de cartofi,doua bucati de iepure(eu am folosit cate o pulpa pt fiecare portie)si kaizerul .

Se adauga sare,piper,ierburile de Provence,un fir de ulei de masline si se inchide folia.

Se pun portofelele la cuptor la 200°C,timp de 40 minute.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure pe pat de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecel umplut