Inimioare aperitiv

de Adinacarla in Aperitive / Garnituri, 14 Mar 2011 | 6984 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400g aluat foietaj
  • 2 oua
  • 2 linguri de lapte
  • 1 fraf de sare
  • Crema de branza:
  • 150g telemea de bivolita
  • 100g branza topita
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inimioare aperitiv:

Am intins foiaia de aluat si cu ajutorul unei inimioare am decupat aluatul. Apoi am facut earechi din cate doua inimioare. Din fiecare pereche una dintre inimioare am decupat-o cu o forma inimioara mai mica. Am separat albusele de galbnuse. Albusele le-am batut cu-n praf de sare si albusele le-am amestecat cu lapte. Apoi am lipit cu putin albus cate o inimioara perforata peste o inimioara compacta si am uniformizat putin cu un cutit marginile laterale. Am asezat inimioarele intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Deasupra le-am uns cu galbenus. Am introdus tava in cuptorul incins si le-am copt pana cand s-au rumenit.

Cand s-au racit le-am ornat cu crema de branza( crema de branza am facut-o asa: am amestecat telemea de bivolita data pe razatoare cu branza topita).

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Inimioare aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Adinacarla 1

15.03.2011, 10:35

Multumesc Asa-i gaby piticii au fost tare incantati

MotanLaOale 1

15.03.2011, 13:21

frumoase

mamaieelena 1

16.03.2011, 11:30

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut cu orez