Inimioare sarate ♥

de T I M E A in Aperitive / Garnituri, 12 Mar 2012 | 5432 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • 120 gr untura
  • 120 gr margarina
  • 1 ou
  • 100 ml lapte
  • 1 lingurita drojdie uscata
  • 2 lingurite de sare

pentru uns:

  • 1 galbenus de ou cu 2 lingurite de lapte si seminte de susan si chimen
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inimioare sarate ♥:

Punem drojdia la dospit in laptele caldut timp de 10 min.

Intr-un bol amestecam margarina si untura, adaugam oul batut, sarea si drojdia dospita. Incorporam apoi treptat faina pana nu mai putem sa amestecam cu lingura apoi o turnam pe plansa de lucru si framantam adaugand faina pana nu se mai lipeste de degete.

Lasam sa respire vreo 10-15 min, apoi impartim aluatul in doua si pe rand intindem foi de aprox 3 mm si decupam inimioarele.

Le ungem cu ou si presaram seminte de chimen si susan.

Bagam la cuptorul incalzit la 180 grade timp de aprox 15 min pana se rumensc usor deasupra.

Serviti va rog o inimioara chiar daca e sarata ♥♥♥

Daca ti-a placut reteta noastra "Inimioare sarate ♥" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]