Inimioare si nasturei cu lamaie si glazura de ciocolata

de brunetica in Prajituri, 12 Noi 2011 | 3099 vizualizari

 

Delicioase, delicioase, delicioase :)

 

INGREDIENTE

  • Aluatul
  • 500g. faina
  • 200 g. zahar pudra
  • 250 g. margarina
  • 1 ou
  • 1 plic praf copt
  • coaja si zeama de la 3 lamai 
  • Glazura
  • 200 g. zahar 
  • 3 linguri cacao
  • 4 linguri lapte
  • 50 g. unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inimioare si nasturei cu lamaie si glazura de ciocolata:

  • Amestecam ingredientele si framantam un aluat potrivit de tare.
  • Intindem o foaie pe masa si decupam modelele  cu formele.
  • Le asezam pe o tava tapetata cu foaie de copt.
  • Le coacem in cuptorul incalzit la foc potrivit. 
  • Glazura: punem toate ingedientele intr-o craticioara la foc mic, amestecand continuu pana se ingroasa compozitia.
  • Ornam inimioarele cu ciocolata calda.

TIPS-URI

1

Margarina nu o topim , trebuie sa fie moale la temperatura camerei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inimioare si nasturei cu lamaie si glazura de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

gaby_gabytza 1

12.11.2011, 19:42

ce pofta mie

MotanLaOale 1

12.11.2011, 20:03

bune bune

brunetica 1

12.11.2011, 21:23

merci Rocsi , multumesc Bunica pentru cuvintele frumoase , multumesc Danakarin , multumesc Monike , Indrazneste Antici_gabytza , merci MotanlaOale adevarat ca sant bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Ecler