O parte de reteta este preluata de pe Chefkoch.de ,cealalta cu prunele caramelizate in zahar ,coniac si scortisoara este ideea mea.Cred ca nu este reteta pe care o fac fara amprenta personala:)))
Se prepara budinca de vanilie din lapte,zahar si praful de vanilie,dupa instructiunile de pe plic.Cand este gata se ia de pe foc,se amesteca usor si se raceste putin,iar apoi se adauga branza de vaci si cele trei oua si se amesteca compozitia cat mai bine.
Intr-o forma de ceramica se adauga 1/3 din crema obtinuta,apoi se pun trei foi de lasagna una langa cealalta,apoi se pun prunele caramelizate in tigaie cu 50 grame de zahar si cu scortisoara(vezi pozele).Eu am adaugat in tigaie si doua linguri de coniac peste prunele caramelizate:))Din nou un strat de crema,apoi un strat de prune caramelizate,apoi foi de lasagna si la urma se pune crema ramasa iar deasupra se presara nuca macinata 50-70 grame,eu am pus migdale macinate ca imi plac mai mult.Forma se da la cuptor ,in cuptorul incalzit in prealabil,la 200 de grade ,circa 40-45 de minute.Se serveste rece sau calda dupa preferinta.
Pofta buna.Cat de buna este nu va dezvalui:)