Legume colorate la grill

de Oana in Mancaruri de post, 1 Apr 2009 | 8849 vizualizari

 

Legume crocante, dulci si foarte aromate, o placere sa le mananci! Pentru cine tine post se pot manca cu un sos de usturoi, pentru cine nu tine este o garnitura super!

 

INGREDIENTE

  • un ardei gras rosu
  • un ardei gras galben
  • 2 ciuperci champignion maricele
  • un dovlecel
  • o ceapa rosie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume colorate la grill:

Grillul poate fi facut din diferite legume, depinde ce va place mai mult. Pana la urma am pus doar jumatate din ardei si jumatate din dovlecel…erau prea multe.

Legumele le-am spalat bine si le-am curatat, apoi le-am taiat asa: ardeii- romburi, ceapa si dovlecelul rondele si ciupercile felii grosute.

Am incins grillul, am pus putina sare pe el sa nu se lipeasca si apoi am pus legumele pe rand, intorcandu-le pe ambele parti.

Separat, am pregatit putin sos, dintr-un catel de usturoi dat pe razatoare, amestecat cu o lingura ulei de masline, putin otet si putina apa, sare si piper. Legumele se servesc calde, cu sos deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume colorate la grill" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Risotto cu masline