Legume deshidratate in ulei de masline

de adnia in Conserve, 3 Ian 2013 | 5321 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • rosii,
  • dovlecei,
  • vinete,
  • ardei gras
  • castraveti
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume deshidratate in ulei de masline:

A venit iar timpul sa va arat un borcanel colorat si apetisant de conserve pt. iarna: legume deshidratate de mine  si apoi conservate in ulei de masline: rosii, dovlecei, vinete, ardei gras si castraveti...numai bune de folosit in sosuri si tocanite de legume!

Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume deshidratate in ulei de masline" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

adnia 1

04.01.2013, 18:21

scuze, credeam ca e simpla reteta si de asta n-am explicat prea bine...intai am deshidratat legumele la deshidrator, apoi le-am asezat frumos in borcane stelirilizate in prealabil, apoi am turnat ulei de masline caldut (la 40 grade) si am inchis capacul etans. asta a fost tot!

Panacris 1

05.01.2013, 14:01

iry-gabriela 1

29.03.2015, 14:06

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Zacusca combinata cu ciuperci de padure si ciuperci champignon