pica cam greu la stomac carnatii de casa, o sa va ganditi, insaaaa legumele sunt extraordinare la cuptor, iar sotzul meu nu mananca fara carnitza :((
Carnatii i-am avut la congelator asa ca i-am decongelat...
Legumele le-am curatat si spalat, apoi le-am taiat in forme mari, dovlecelul si rosiile le-am taiat felii.
Intr-o tava de yena am pus un strop de ulei de masline, am asezat legumele, am condimentat dupa gust cu sare, piper, rozmarin, busuioc, oregano si deasupra am asezat carnatii portionati.
Am acoperit vasul de yena si am dat la cuptor 30min, dupa care am luat capacul sa se rumeneasca deasupra si am dat la cuptor pentru inca cateva minute (5-7min).
A iesit delicios, spre surprinderea mea pentru ca legumele nu au avut gust de carnat afumat...nu stiu cum dar asa s-a intamplat, chiar mi-a placut.
Enjoy!