Limba de porc cu smantana

de Teona in Mancaruri cu carne, 27 Mai 2012 | 15323 vizualizari

 

Simplu si gustos

 

INGREDIENTE

  • 2 limbi de porc
  • 2 linguri de smantana
  • o cana de lapte
  • 2 linguri faina
  • o ceapa alba
  • o lingura unt
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Limba de porc cu smantana:

Se pun la fiert limbile in apa cu sare, iar dupa ce s-au fiert se curata de pielita alba.

Separat, se topeste untul, in care se caleste ceapa taiata marunt. Dupa ce s-a rumenit ceapa se adauga faina si se stinge cu apa in care au fiert limbile si laptele. Se lasa sa fiarba pana se obtine un sos mai grosut, iar la urma se adauga smantana.

Limbile curatate se taie felii si se adauga in sos, lasand sa mai fiarba cca 10 minute. La sfarsit se presara patrunjelul verde tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Limba de porc cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Rocsi 1

07.02.2013, 11:13

La multi ani!

Lau 1

07.02.2013, 16:26

la multi ani

mihaelar63 1

07.02.2013, 17:37

La multi ani !!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nutella și alune de pădure - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 06:40

Bulz cu brânză de burduf - Varianta gustoasă și rapidă la cuptor

pe 26.11 la 11:51

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

pe 25.11 la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]