Lipie umpluta

de Dulceatadetrandafiri in Aperitive / Garnituri, 15 Iul 2011 | 7063 vizualizari

 

Iata ce iese cand ai doar cateva ingrediente la indemana si termometrul te tine departe de bucatarie. Secretul gustos este lipia proaspata, iar umplutura o poti inventa ad-hoc :) .

 

INGREDIENTE

  • 5 lipii 
  • 200 gr cascaval
  • 150 gr sunca taraneasca (sau alt mezel, bucatele de friptura, etc)
  • 2-3 linguri masline fara samburi
  • 2-3 legaturi de ceapa verde
  • crema de branza
  • sare, piper, marar
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lipie umpluta:

Sunca se taie bucati, ceapa marunt, maslinele rondele, iar cascavalul se rade intr-o clipita cu Moulinex Fresh Express.
Fiecare lipie se unge cu crema de branza. Pe jumatate din lipie se presara bucatele de sunca, putina ceapa taiata, masline, se acopera cu cascaval ras, se presara marar, sare si piper dupa gust si se pliaza.

Se pun rand pe rand lipiile in tigaia incinsa, cate 2 min pe fiecare parte pana cand cascavalul s-a topit iar lipia e rumena. Se pot servi calde sau reci, eventual cu o salata racoroasa de rosii alaturi. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Lipie umpluta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Lipie de orez spaniola