Lup de mare la cuptor

de Gusti in Peste, 16 Sep 2009 | 24094 vizualizari

 

Un peste foarte gustos

 

INGREDIENTE

  • 2 pesti lup de mare (sea wolf)
  • 1 ceapa
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 rosie
  • 1 lamiie
  • sare, piper
  • 4 cartofi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lup de mare la cuptor:

Ceapa se toaca marunt, la fel patrunjelul, iar lamiia si rosia se taie felii.

Se umplu pestii cu bucatele din ceapa maruntita, verdeata si o felie de lamiie.

Deasupra se pun felii de rosii si de lamiie si se invelesc in folie de aluminiu.

Se baga in cuptorul incins (180 grade) circa 45 de minute.

Cartofii se curata si se taie jumatati. Se pun intr-o tava, se ung cu putin unt, putin rozmarin, sare, piper si se dau la cuptor circa 40-45 minute (pina se rumenesc)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Lup de mare la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Hansa 1

17.09.2009, 12:38

Orice, numai peste sa fie. Eu si sotul meu mancam peste zilnic, in special la cina. O sa postez intr-o zi reteta mea de plachie, foarte buna.

Bucataras 1

20.09.2009, 10:07

Hansa, plachie

AnyCostescu 1

07.02.2013, 13:46

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Macrou aromat cu garnitura de orez