Macrou prajit cu sos de leurda

de MotanLaOale in Peste, 6 Apr 2014 | 8333 vizualizari

 

Preluat sosul de la Liubita si nu am regretat. Foarte bun!

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati macrou
  • 2-3 linguri faina
  • 1 legatura leurda
  • 50ml vin
  • 200g smantana
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou prajit cu sos de leurda:

Pestele se curata, se taie capetele si cozile si se spala bine.

Se presara cu sare grunjoasa si se lasa intr-o strecuratoare 10-15 minute.

Se scutura de sare, se da prin faina si se pune la prajit in uleiul incins.

Se intoarce pe ambele parti.

Cand este rumenit frumos se scoate pe hartie absorbanta.

Se iau 3 linguri ulei in care s-a prajit pestele si se pune in alta tigaie.

Se pune leurda curatata, splata si taiata marunt si se caleste un minut.

Se adauga vinul si se fierbe 3-4 minute pana se avapora.

Se adauga smantana, se amesteca, se condimenteaza si se stinge focul.

Pe un platou se pune pestele prajit si peste sosul de leurda.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou prajit cu sos de leurda" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]