Mafine

de Mitinita in Prajituri, 6 Feb 2011 | 12667 vizualizari

 

Astea sunt briosele preferate ale fiicei mele,ca sa nu le zica nici pe romaneste nici pe engleza le-a botezat.Sau asa o fi tradus ea...Eu as prefera sa-i placa cele cu lapte si oua,dar ea mereu pe astea le cere. Mereu trebuie sa am la congelator.Cantitatile sunt pentru 24 de briose si sunt bune si de post.
1 cup = 1 cana de 200 ml

 

INGREDIENTE

  • 3 cup faina
  • 2 cup zahar
  • 2 lingurite bicarbonat de sodiu
  • 1/4 lingurita sare
  • 6 linguri cacao
  • 3/4 cup ulei
  • 2 cup apa rece
  • 2 linguri otet alb
  • 1 plic zahar vanilat
Portii: 24
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mafine:

 

Se amesteca ingredientele uscate cu cele lichide.

Nu uitati sa stingeti bicarbonatul cu otetul.

Se pun in formele de briose tapetate cu faina sau in hartiile individuale.

Se coc la foc mediu cam 30 de minute sau pana iese scobitoarea curata.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mafine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]