Maioneza

de JulyCris in Sosuri, 25 Apr 2014 | 3746 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 galbenusuri(1 fiert+1 crud)
  • 500 ml ulei
  • 1 lingurita mustar(optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Maioneza:

Se fierbe un ou si se ia galbenusul. Un alt ou crud,se separa de albus. Galbenusurile se pun intr-un castron de plastic,se paseaza bine cel fiert si se amesteca usor pana se omogenizeaza.Se adauga mustarul. Turnam ulei in fir subtire putin cate putin si amestecam cu o lingura de lemn in acelasi sens pana terminam tot uleiul sau pana facem cata maioneza ne trebuie.

TIPS-URI

1

In caz ca maioneza se taie se adauga o lingurita de apa rece si se amesteca din nou.Sau zeama de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Maioneza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

MotanLaOale 1

25.04.2014, 16:21

Rocsi 1

25.04.2014, 19:10

Asa fac si eu. Cand am lamaie in casa pun si putina zeama de lamaie la final.

robert_b 1

13.07.2014, 20:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

ieri la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
1000 de insule