Mamaliga cu branza de burduf si ou

de sebirizescu in Aperitive / Garnituri, 4 Ian 2016 | 6820 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru mamaliga:

  • malai cat cuprinde
  • apa
  • sare

Pentru umplutura:

  • branza de burduf
  • 2 oua
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga cu branza de burduf si ou:

Intr-un ceaun se pune apa cu putina sare la fiert.

Cand incepe sa clocoteasca se pune treptat malaiul amestecand continuu sa nu se faca cocoloase.

Se lasa la foc mic sa fiarba bine,se mai amesteca din cand in cand iar cand este gata se scoate pe o farfurie.

Intr-o cratita punem putin ulei de masline,punem un rand de mamaliga,deasupra punem branza de burduf rupta in bucati ,acoperim din nou cu mamaliga iar deasupra se pune putina branza de burduf.

Se acopera cu un capac si se lasa la foc mic pana se topeste branza,cam 10 minute.

Se serveste cu ou ochi si smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga cu branza de burduf si ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (17)

Gherca Daniela 1

05.01.2016, 17:28

imi place!

sebirizescu 1

08.01.2016, 19:59

multumesc

RuxyRux 1

09.01.2016, 20:54

Preferata mea...imi place mult!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

ieri la 18:21

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gustare calda cu andive