Mamaliga cu branza de burduf si ou

de sebirizescu in Aperitive / Garnituri, 4 Ian 2016 | 7104 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru mamaliga:

  • malai cat cuprinde
  • apa
  • sare

Pentru umplutura:

  • branza de burduf
  • 2 oua
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga cu branza de burduf si ou:

Intr-un ceaun se pune apa cu putina sare la fiert.

Cand incepe sa clocoteasca se pune treptat malaiul amestecand continuu sa nu se faca cocoloase.

Se lasa la foc mic sa fiarba bine,se mai amesteca din cand in cand iar cand este gata se scoate pe o farfurie.

Intr-o cratita punem putin ulei de masline,punem un rand de mamaliga,deasupra punem branza de burduf rupta in bucati ,acoperim din nou cu mamaliga iar deasupra se pune putina branza de burduf.

Se acopera cu un capac si se lasa la foc mic pana se topeste branza,cam 10 minute.

Se serveste cu ou ochi si smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga cu branza de burduf si ou" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]