Mamaliga cu branza, pane

de lia maria in Aperitive / Garnituri, 27 Noi 2010 | 11214 vizualizari

 

Ceva usor, rapid si delicios, servit ca aperitiv sau cina.

 

INGREDIENTE

  • 500g mamaliga
  • 200g branza burduf
  • 2 oua
  • 150g pesmet
  • Ulei de palmier pt prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga cu branza, pane:

Mamaliga proaspat facuta, calda, o asezam intr-o forma dreptunghiulara, in straturi; un rand mamaliga , un rand branza, ultimul fiind de mamaliga. O lasam la racit, cateva ore, sau pana a doua zi, cand o scoatem din forma, prin rasturnare si o taiem in felii groase cam de 1cm. Intr-un bol punem pesmetul, iar in altul batem ouale cu o furculita. Trecem feliile de mamaliga prin ou, apoi prin pesmet si le prajim in uleiul bine incins, pe ambele parti. Cand sunt bine rumenite, scoatem feliile pe servet absorbant. Le servim simple, cu crema de iaurt ori sos de usturoi. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga cu branza, pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]