Mamaliguta la cuptor cu branza,sorici si ceapa

de Krystyan Trendy in Aperitive / Garnituri, 20 Noi 2013 | 4214 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 l apa
  • 1lingurita de sare
  • 300g malai
  • 100 g sorici
  • 100 g branza
  • 1 ceapa rosie
  • ulei pentru uns ceaunul
  • 150 g smantana
  • marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliguta la cuptor cu branza,sorici si ceapa:

Mamaliga se prepara astfel:

Se pune apa la fiert intr-un ceaun impreuna cu sarea. Se presara putin malai deasupra. Cand apa incepe sa clocoteasca punem malaiul treptat si amestecam continuu cu un tel ,pentru a nu se forma cocoloase. Dupa ce am amestecat bine ,mai lasam 5-10 minute timp in care mai amestecam din cand in cand.

Cand mamaliga este aproape gata,se unge un ceaun cu ulei ,se rastoarna mamaliga,se adauga branza,si bucatele mici de sorici . 

Lasam in cuptor,10-15 minute.

Smantana se amesteca cu marar tocat (spalat cu apa rece inainte) si putina sare.

Scoatem din cuptor ceaunul , punem mamaliguta pe o farfurie si smantana alaturi.

Curatam ceapa,o spalam si  putem adauga felii de ceapa langa mamaliga .

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliguta la cuptor cu branza,sorici si ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi cu ciuperci și bacon - Rețeta gustoasă la cuptor

ieri la 07:11

Chec cu Oreo și afine - Deliciu pufos și aromat

pe 23.09 la 07:49

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

pe 23.09 la 07:12

Covrigi sticks - Aluat rapid din două ingrediente

pe 22.09 la 09:35

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]