Mancare de fasole de post

de mimmi in Mancaruri de post, 22 Mar 2011 | 6738 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g fasole alba,
  • 1/2 praz,
  • 1 ardei rosu,
  • ulei,
  • pasta pentru guyas,
  • sare,
  • piper,
  • menta uscata.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de fasole de post:

Lasam fasolea peste noapte la inmuiat. A doua zi o punem in apa sa dea cateva clocote,dupa care aruncam apa si o punem la fiert in alta apa calda cu 1 lingurita menta uscata,adaugam sare si piper. Taiem prazul rondele,ardeiul fasii si le calim in putin ulei. Dupa ce s-a fiert fasolea,o adaugam la ardei,punem 1 lingura pasta de guyas si le lasam sa se patrunda toate impreuna. Se poate servi cu muratura,salata de rosii sau cu ceapa verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de fasole de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 07:30

Ghiveci de legume cu cârnați afumați - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 15.09 la 08:23

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

ULTIMELE COMENTARII

bojo

I'm from Canberra, and a colleague recently told me about <a href="https://galacticwins-online.com">Galactic Wins</a>. I decided to try blackjack and was pleasantly surprised by how realistic the game was. The interface is easy to understand, the online atmosphere is exciting, and the limits allow you to choose a comfortable option. I especially liked that you can play at home and still feel the thrill of a real casino. Now it's my favorite online entertainment for the evenings.

Cozonac cu nuca si cacao

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Urzici cu usturoi si hrean