Mancare de hribi la slow cooker Crock-Pot 6 L Saute

de Bucataras in Slow Cooker, 29 Sep 2015 | 6959 vizualizari

 

(timp de pregatire 10 min, timp de gatire 60 min, program “high”, complexitate redusa)

 

INGREDIENTE

  • Hribi – 1 kg
  • Usturoi – 4 catei
  • Ceapa verde – 4 buc
  • Vin rosu – 50 ml
  • Unt – 25 g
  • Ulei – 1 lingurita
  • Cimbru uscat – ½ lingurita
  • Bulion de rosii – 300 ml
  • Zahar – ½ lingurita
  • Patrunjel proaspat tocat – ½ legatura
  • Sare si piper alb – dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de hribi la slow cooker Crock-Pot 6 L Saute:

 

  • Curata hribii, spala-i bine si taie-i bucati;

  • Toaca usturoiul si ceapa verde marunt;

  • Incinge uleiul si untul in vasul de aluminiu al lui slow cooker Crock-Pot 6 L Saute si adauga ciupercile, usturoiul, ceapa si cimbrul;

  • Soteaza-le putin impreuna si potriveste de sare si piper alb;

  • Stinge cu vinul rosu si lasa-l sa se reduca;

  • Adauga apoi bulionul si zaharul;

  • Ia vasul de pe foc si introdu-l in slow cooker Crock-Pot 6 L saute – seteaza timpul de 60 de min si programul “high”;

  • Cu 15 min inainte de incheierea programului potriveste de sare si piper daca mai este cazul;

  • Serveste cu mamaliguta si patrunjel proaspat tocat deasupra;

 

Pofta buna !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de hribi la slow cooker Crock-Pot 6 L Saute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv