Mancare de iepure

de xana in Mancaruri cu carne, 23 Oct 2013 | 5072 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 iepure
  • 1 ceapa mare
  • 3 catei de usturoi
  • 3-4 linguri pasta de rosii
  • 150 ml vin rosu
  • masline
  • patrunjel proaspat
  • 2 foi de dafin
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de iepure:

Iepurele se taie bucati si se condimenteaza cu sare, piper, usturoiul pisat, foile de dafin si vinul rosu si se lasa 45 de minute(sau mai mult daca aveti timp) sa ia gust. Dupa acest timp se scot din vin bucatile de carne si se prajesc pe ambele parti in ulei de masline pana se rumenesc.

Adaugam ceapa taiata marunt si o lasam sa se inmoaie, apoi pasta de rosii, restul de vin in care a stat carnea si un pahar cu apa si lasam sa fiarba. Daca este necesar se mai adauga apa pana fierbe carnea, dar se lasa sa scada, sa formeze un sos. 

Inainte de a lua mancarea de pe foc, se adauga maslinele si patrunjelul taiat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de iepure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de oanapl 8

ieri la 13:03

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Stufat de iepure