Mancare de post cu legume la cuptor

de adriana_bobu in Mancaruri de post, 8 Sep 2010 | 18661 vizualizari

 

o mancare foarte usor de pregatit , simpla si gustoasa...

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 2 ardei verzi
  • 1 gogosar
  • 1 morcov
  • 1/2 Kg ciuperci
  • o lingura ulei si o lingura margarina RAMA
  • o cana de apa calda
  • patrunjel si marar verde
  • o lingura vegeta
  • 2 linguri bulion si o rosie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de post cu legume la cuptor:

Se pune intr-o tigaie adanca de teflon uleiul si apoi se adauga ceapa, ardeii si gogosarul taiate pestisori, morcovul taiat rondele si ciupercile taiate felii. Se adauga cana de apa si vegeta lasandu-se pe foc 10 min.  

Separat , intr-un castron se amesteca usor bulionul cu rosia taiata felii adaugandu-se peste legumele din tigaie. Intr-un vas Yena (care se unge cu margarina) se rastoarna compozitia, presarandu-se deasupra verdeata tocata. Se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor cca 45 min.

Se inlatura apoi folia si se mai lasa 15 min. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de post cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Miha 1

09.09.2010, 10:07

Bine ai venit Adriana!

adriana_bobu 1

09.09.2010, 10:30

Bine v-am gasit!...sper sa tin pasul cu voi....la cat mai multe si bune retete...

Rocsi 1

09.09.2010, 17:59

bun venit....super e reteta ta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de taitei chinezesti cu legume, cu usturoi si ghimbir