Spanacul l-am curatat, spalat bine si pus la scurs. Intr-o cratita am pus apa la fiert. Cand aceasta a clocotit am pus spanacul. L-am lasat pret de 5 minute. L-am scos intr-o strecuratoare, l-am pus sub jet de apa rece si asezat la scurs.
Morcovul, ceapa, ardeiul, usturoiul le-am curatat, spalat, tocat.
Intr-o tigaie am pus ulei pe care l-am pus la incins. Cand acesta a fost fierbinte am adaugat ceapa, ardeiul, morcovul. Intre timp am scurs bine spanacul si l-am tocat marunt. Cand legumele s-au pregatit pe jumatate in tigaie am adaugat spanacul. Am pus sare, piper dupa gust. Am adaugat apa - 200 ml. Cand mancarea a scazut bine am adaugat rosiile cubulete si usturoiul. Le-am mai lasat pret de 5-7 minute sa se omogenizeze bine. Am presarat patrunjel verde tocat marunt.
Pofta buna!