Mancare de spanac

de dantes in Mancaruri de post, 7 Apr 2013 | 5658 vizualizari

 

Se poate servi ca atare sau langa preparate din carne, oua.

 

INGREDIENTE

  • 1 Kg spanac
  • 50 ml ulei
  • 100 ml lapte de soia
  • 4 catei de usturoi
  • 1 lingura faina
  • sare dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de spanac:

Se spala spanacul se pune la fiert circa 10 minute, cand este gata se toaca marunt. Intr-o cratita punem uleiul peste care adaugam spanacul tocat si subtiem cu zeama rezultata din fierbere.

Adaugam laptele si adaugam la foc mic 10 minute, punem usturoiul pisat si sare dupa gust, iar la final adaugam faina dizolvata in putina apa rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spanac tras la tigaie