Mancare rece din piept de curca

de iry-gabriela in Curcan, 16 Iun 2013 | 8007 vizualizari

 

......imi cer scuze pentru poza dar am reusit in ultimul moment sa o fac pentru ca a fost bataie pe ea de paste,mii de scuze....

 

INGREDIENTE

  • 700 gr piept de curca,
  • 1,5 kg de ceapa,
  • o lingura bulion,
  • 100 gr de masline,
  • sare ,
  • 3 frunze de foi de dafin
  • un praf de piper
  • o lamaie pentru decor(se pot consuma bineinteles impreuna)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare rece din piept de curca:

Pieptul de curca se portioneaza si se pune in oala la calit, dar foarte putin fara a se praji.

Ceapa se curata, se spala si se taie julien, dupa care se adauga peste pieptul de curca si se completeaza cu apa pana se cuprinde si se lasa la fiert sa scada putin cate putin. Se adauga sare dupa gust, piperul, foitele de dafin si maslinele. Spre final se adauga si bulionul si apoi se lasa la fiert pana scade.

Se decoreaza cu felii de lamaie si se serveste rece.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare rece din piept de curca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mâncare rece de iepure cu măsline