Mancarica de conopida

de Patricia Iordache in Mancaruri de post, 4 Apr 2013 | 7318 vizualizari

 

Un preparat extrem de usor de facut, gustos, perfect pentru o zi de post (daca nu punem alaturi lingura de smantana).

 

INGREDIENTE

  • 1-2 conopide potrivite
  • 2 rosii mari
  • 2 cepe mari
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 3-4 catei de usturoi
  • sare, piper dupa gust
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de conopida:

Desfacem infoiata conopida in buchetele si o spalam. 

Punem apoi buchetelele la fiert in apa cu sare...dar nu prea mult...cam 10 minute.

Intre timp, in uleiul incins, punem ceapa si rosiile tocate marunt. 

Adaugam patrunjelul si usturoiul tocat. Amestecam si adaugam conopida oparita. Potrivim de sare si piper si mai lasam putin cat sa se intrepatrunda aromele.

 

 

TIPS-URI

1

Pentru cei care nu tin post, se poate servi cu putina smantana, e delicios!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

ieri la 18:50

Briose cu ciocolata - Pufoase si cu gust intens

de laura_n 7

ieri la 13:47

Mini baghete pufoase - Reteta simpla din 3 ingrediente

de laura_n 7

ieri la 13:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Conopidă cu Masala