Nu stiu daca v-am spus cat de mult imi place mazarea, as face in fiecare saptamana. Din fericire nu fac atat de des :D De data asta am incercat o combinatie cu spätzle care unii zic ca sunt paste, eu zic ca seamana cu galustele, oricum foaaaaarte buna a iesit!
Ceapa, ardeiul si morcovii se curata se spala si se toaca, morcovii se dau pe razatoarea mare. Se pun la calit in ulei intr-o cratita incapatoare. Dupa 4-5 minute se adauga mazarea si apa calda cat sa o acopere, cam 1,5-2 litri.
Cand incepe sa fiarba se adauga si spätzle si se mai lasa la fiert cam 10 minute. Se toaca mararul si se adauga chiar la sfarsit. Se condimenteaza cu sare si piper si se ia de pe foc. Foarte rapid si gustos.
Pofta buna!
1
puteti adauga la mancarica si 2 rosii bine coapte, decojite si tocate