Mancarica de naut cu afumatura

de oanapl in Porc, 13 Oct 2017 | 7096 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie năut
  • 200 g afumătură
  • 1 ceapă albă uscată
  • 1 ardei gras roșu
  • 1 rosie
  • 1 morcov
  • Sare
  • Piper
  • Cimbru
  • 2 linguri ulei de masline
  • bulion
  • 1 foaie de dafin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de naut cu afumatura:

Speli legumele, apoi tai cubulețe ceapa, roșia și ardeiul și dai morcovul pe răzătoare și le pui la călit în uleiul încins. Tai mușchiulețul felii și îl adaugi peste legume. Adaugi 2 căni de apă și condimentezi cu sare, piper și cimbru. 
Lași să clocotească până când legumele sunt aproape fierte, apoi adaugi năutul scurs și clătit cu apă rece și bulionul. Lași să fiarbă la foc potrivit pentru 5-10 minute.
Se poate servi cu pătrunjel verde tocat mărunt (de data asta nu am avut). 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de naut cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

ieri la 08:41

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza murata calita cu afumatura reteta ca la mama acasa