Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de -tony- in Pt. carne, 26 Dec 2012 | 9392 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: marinare, retete Pt. carne
Ingredientele se amesteca bine.
Dupa ce se pune carnea la marinat acoperim castronul cu folie de aluminiu
Pentru carne taiata felii se tine cel putin doua ore la frigider.
Pentru bucata intreaga de carne se lasa cel putin 12 ore la frigider.
de mihaelar63 9
de Satisfyyourcravings 6
de Oana 9
de La Ancuta 5
-tony- 1
au facut un studiu cei de la Discovery laa o emisiune culinara in care au pus carnea la micriscop sa se vada care dintre vin,bere,ulei,lapte,iaurt marineaza mai bine si cel mai bine a marinat iaurtul
MotanLaOale 1
Lau 1
TRIMITE COMENTARIU
de Bucataras 8
de RODIMUR 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
pe 24.12 la 12:03
pe 24.12 la 11:31
pe 24.12 la 10:52
pe 24.12 la 09:20
pe 24.12 la 08:25
4 comentarii
7 voturi
6 voturi
Lau
Rocsi 9
351 puncte
vasimur 4
317 puncte
oanapl 8
230 puncte
mihaelar63 9
223 puncte
Andra_Constantinescu 6
200 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Panacris 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
de Bucataras 6
de Merisor 9
de gaby_duceag 8
de Rocsi 9
de mirela0911 8
de Cofetarul Vesel 1
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!