Medalion de curcan cu ciuperci umplute cu crema de branza

de yogoskitchen in Curcan, 6 Feb 2012 | 6546 vizualizari

 

O reteta simpla si gustoasa............ :)

 

INGREDIENTE

  • medalion de curcan
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • ulei de masline
  • unt
  • vin rosu
  • branza de vaci
  • oregano
  • patrunjel
  • ceapa sau praz
  • iaurt sau smantana
  • boia de ardei iute
  • morcovi
  • usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Medalion de curcan cu ciuperci umplute cu crema de branza:

Condimentam feliile de medallion de curcan cu sare , piper, si boia de ardei iute dupa care le prajim intr-o tigaie cu usturoi,unt,ulei de masline si vin.

Ciuperci umplute cu crema de branza

Pentru crema de branza avem nevoie de : branza de vaci, praz sau ceapa, sare, piper proaspat macinat, patrunjel tocat, iaurt sau smantana. Introducem totul intr-un vas si amestecam bine pana se formeaza o crema.

Ciupercile le decojim inlaturam piciorusele si le punem in cuptor cu fata in jos circa 8-10 minute dupa care le scoatem , le intoarcem, le umplem cu crema de branza si le mai lasam la cuptor cam 15 minute.

 

TIPS-URI

1

cipercile le introducem in cuptor cca 8-10 minute cu fata in jos pentru a se scurge de zeama,piciorusele se pun si ele la cupor cu morcovii semifierti

Daca ti-a placut reteta noastra "Medalion de curcan cu ciuperci umplute cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan umplut