Melci din foietaj cu sos de rosii, porumb si bacon

de katty in Aperitive / Garnituri, 23 Ian 2017 | 3751 vizualizari

 

Astazi, fiul meu mi-a dat tema de casa sa ii fac ceva din foietaj. Zis si facut, desi eram cam obosita dupa tura de noapte.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr foietaj
  • 2-3 linguri sos de rosii
  • busuioc uscat
  • 60 gr cascaval ras
  • 100 gr bacon
  • 70 gr boabe de porumb din conserva bine scurs
  • 1 ou batut cu 1 lingura lapte
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melci din foietaj cu sos de rosii, porumb si bacon:

Intindem  foietajul scos de la frigider, pe un blat de lemn. Il ungem cu sos de rosii si presaram busuiocul. Presaram cascavalul ras, baconul taiat cubulete si tras cateva minute intr-o tigaie, apoi racit si boabele de porumb. Rulam aluatul pe latura lui lunga si il taiem in bucati de aproximativ 3 cm. Asezam bucatile cu taietura in uns. Le ungem cu putin ou si le dam la cuptor la 210 grade C, pana se rumenesc.


Daca ti-a placut reteta noastra "Melci din foietaj cu sos de rosii, porumb si bacon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tartelete cu branza si cimbru verde