Mic-dejun cu omleta coapta

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 14 Iun 2013 | 4093 vizualizari

 

Toata lumea stie ca dragostea trece si prin stomac . De-ati fi vazut ce gales imi zambea barbatu' cand s-a trezit si a gasit platoul cu mic-dejun !!! Multumesc Bucatarasilor , daca am vazut ca e ,, la moda '' omleta la cuptor , am aplicat si eu :).

 

INGREDIENTE

  • 150 gr mini-champignon
  • 100 gr carnaciori picanti uscati
  • 100 gr sunca
  • 100 gr telemea
  • 2 cepe verzi
  • 4 oua
  • 4 linguri faina alba
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • rosii , castraveti , salata verde .
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic-dejun cu omleta coapta:

Ciupercutele le-am taiat jumatati si le-am fiert in apa cu sare . Am taiat cuburi mezelurile si telemeaua . Am amestecat totul cu ceapa rondele . Separat am batut ouale cu un praf de sare si am incorporat faina .

La sfarsit am amestecat toate ingredientele si le-am pus la copt intr-o tava de cozonac tapetata cu hartie de copt . Am copt 15 minute pana cand omleta a inceput sa se rumeneasca . Dupa racire am feliat omleta si am servit-o pe un platou insotita de legume proaspete .

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic-dejun cu omleta coapta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

laura_n 1

15.06.2013, 15:07

)) ce simpatica esti!
omleta este bestiala

Corinuta 1

15.06.2013, 21:14

Mai bine coapta decat prajita! Frumos gestul, cum sa nu zambeasca!

Valclaudia 1

25.06.2013, 06:50

ce bine miroase aici!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Omleta quarto formaggi