Millefeuille

de Dea_Dea in Dulciuri, 31 Mai 2014 | 3357 vizualizari

 

Desert frantuzesc!

 

INGREDIENTE

  • INGREDIENTE:
  • 400 gr aluat foietaj
  • 1 plic crema de vanilie
  • 400 ml lapte rece
  • sos de capsuni
  • sos de ciocolata
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Millefeuille:

MOD DE PREPARARE

Intindem aluatul foietaj  si taiem dreptunghiuri de 3 degete(3 cm ) si lungi cam de 5-6 cm .Se pun in tava, se inteapa cu furculita, se acopera cu hartie de copt si se dau la cuptor. Cand sunt aproape gata se scoate hartia de copt , se presara zahar si se cocace pana se rumeneste putin . Se scot si se lasa la racit.

Crema: Se pune laptele intr-un vas inalt , turnam crema si mixam.

Asamblare:

Se ia o bucata se pune crema de vanilie, sos de capsuni, iarasi aluat, crema, sos de capsuni , aluat crema si sos de ciocolata.

TIPS-URI

1

Deasupra se poate presara zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Millefeuille" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert de 1 iunie-spuma de capsuni