Mini Pavlova

de Corinuta in Torturi, 1 Aug 2011 | 9591 vizualizari

 

O data in viata trebuie sa incercati aceasta bunatate....macar o data!

 

INGREDIENTE

  • 4 albusuri
  • 250 g zahar
  • 1 lingura amidon
  • 1 lingurita otet
  • 1 praf de sare
  • 200 g frisca
  • fructe ptr ornat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini Pavlova:

Se bat albusurile spuma cu un praf de sare, apoi se adauga zaharul si se mixeaza pana se topeste. Se adauga apoi amidonul si otetul si se amesteca putin pana la omogenizare. Intr-o tana tapetata cu hartie de copt se formeaza 6 cerculete cu un creion care se umplu cu bezea in foi groase de 1,5 - 2 cm.

Se da la cuptor ptr 30 de minute la foc mic, apoi se lasa sa se raceasca in cuptor.

Se bate frisca si se aseaza peste prajiturele, apoi se orneaza cu fructe.....ce n-as fi dat sa am fructe de padure, dar nu aparusera inca.

Pofta mare!

Inspiratie

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini Pavlova" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]