Mini tarte cu carne tocata si branza

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 29 Ian 2012 | 4497 vizualizari

 

Mi-a ramas ceva carne de la Drobul de Craciun(3)http://mmihalache.blogspot.com/2012/01/drob-de-craciun-3.html ........resturi cum le zic eu...................hahaha...........si ce sa fac cu ea decat niste mini tarte, le-am zis eu.....))))

 

INGREDIENTE

  • o mana de carne de la drob (vezi reteta)
  • 1/2 foaie aluat foietaj
  •  branza de oaie rasa
  • unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini tarte cu carne tocata si branza:

Ungem o forma de ceramica(sau orice alta forma care merge la cuptor) cu unt si  o tapetam cu aluat de foietaj apoi punem carnea  si deasupra radem niste branza.Dam la cuptor si cand este bine facuta si frumos rumenita scoatem..Lasam sa se raceasca si apoi scoatem  cu grija din forma.Servim atat rece cat si calda.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini tarte cu carne tocata si branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mini tarte pentru salate