Mini tarte cu carne tocata si branza

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 29 Ian 2012 | 4358 vizualizari

 

Mi-a ramas ceva carne de la Drobul de Craciun(3)http://mmihalache.blogspot.com/2012/01/drob-de-craciun-3.html ........resturi cum le zic eu...................hahaha...........si ce sa fac cu ea decat niste mini tarte, le-am zis eu.....))))

 

INGREDIENTE

  • o mana de carne de la drob (vezi reteta)
  • 1/2 foaie aluat foietaj
  •  branza de oaie rasa
  • unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini tarte cu carne tocata si branza:

Ungem o forma de ceramica(sau orice alta forma care merge la cuptor) cu unt si  o tapetam cu aluat de foietaj apoi punem carnea  si deasupra radem niste branza.Dam la cuptor si cand este bine facuta si frumos rumenita scoatem..Lasam sa se raceasca si apoi scoatem  cu grija din forma.Servim atat rece cat si calda.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini tarte cu carne tocata si branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (53)

diaconta 1

29.01.2012, 21:55

asa zici Medi ? acuma stau asa ...incurcata si nu stiu incotro s-o apuc

mamaieelena 1

30.01.2012, 10:30

bun aperitivul

MotanLaOale 1

30.01.2012, 16:25

bun bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

ieri la 08:41

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Mini tarte pentru salate